4ef

Wie is 4EF?

4EF [voluit 4 Efficiency Services BV] is opgestart in 2006 door Peter Harink. Ervaring die hij tot dan toe had opgedaan moest maar eens onder eigen beheer doorgegeven worden. Zo gedacht, zo gedaan. Dat het zó’n succes werd had hij niet durven verwachten. In 2009 is daarom Mark Peters bij 4EF gekomen en met zijn komst is de software develop capaciteit enorm uitgebreid. Fijn, want hierdoor waren ze al snel in staat beter te anticiperen op maatwerk vragen en oplossingen. Cor Verbaas is in 2012 het bedrijf binnen gekomen met als doel meer aansturing van 4EF, meer oplossingen en nieuwe opdrachten. Ton van Heijnsbergen zit bij4EF sinds 2015. Hij is een professional als het gaat combinaties met MFGPro. Maaik Meijerink houdt zich, naast het begeleiden van en plannen van projecten, bezig met de opzet en structuur van het project portfolio management, de interne ISO certificatie. Daarnaast neemt het programmeren aan bestaande en nieuwe producten ook de nodige tijd in beslag. Dit laatste geldt overigens voor ons gehele team. Een collega die niet zoveel op kantoor komt, omdat hij meestal bij de klant aanwezig is: Jasper van Sitteren. Hij heeft de afgelopen tien jaar gewerkt als proces manager en zal deze functie ook via ons vervullen bij een van onze klanten. Daarnaast is optimalisatie van ons eigen server park én het support proces bij Jasper neergelegd. Onze laatste aanwinst is Koen Bosch. Hij heeft geen ICT achtergrond, maar wil er alles over weten. Dat kunnen wij alleen maar waarderen. Koen is onze ICT assistent en wanneer hij zijn kennis volledig op peil heeft willen we hem de titel NiceLabel productspecialist geven. How nice!

De kracht van 4EF zit juist in dit kleine team. We zijn op elkaar ingespeeld, zijn uitstekend op de hoogte van elkaars projecten en denken als een team naar oplossingen wanneer het antwoord niet zo voorhanden blijkt te zijn. Juist door onze omvang zijn we in staat om snel te kunnen schakelen en voor alle disciplines hebben we een professional klaarstaan. Of het nou gaat om de ontwikkeling van een stuk maatwerk, het meedenken naar de beste oplossing of extra mankracht in drukke tijden; elke opdracht komt op tijd af en het is altijd goed. Dat durven we door de opleveringen in het verleden best te zeggen. Kennis maken met ons enthousiaste en ambitieuze team? Neem dan contact op!

4EF zoekt nog specialisten!

Op dit moment zijn we nog op zoek naar aanvulling van het team in de vorm van enkele technische specialisten met met sociale vaardigheden. Je werkt afwisselend vanaf kantoor of bij onze opdrachtgever op locatie. De werkzaamheden zijn divers en dat maakt de baan ook uitdagend. Elk probleem vraagt om een oplossing en jij zou daar actief aan bij kunnen dragen. Lijkt het je leuk om in een klein, maar enthousiast en ambitieus team te werken? Neem dan een kijkje op deze pagina.