ERP systemen zijn ontwikkeld om de organisatie vooruit te helpen

ERP systemen zijn kostbaar. Zowel in aanschaf als in de tijd die nodig is om het systeem op de juiste manier binnen een bedrijf te implementeren. Heeft u ondanks juiste implementatie en integratie toch het gevoel dat er meer uit te halen valt? Dat is mogelijk! Veel bedrijven gebruiken slechts een fractie van de mogelijkheden om bedrijfsprocessen door deze software in goede banen te leiden.

Veelvoorkomend en zeer herkenbaar zijn medewerkers die op eigen initiatief databases gaan bouwen in excel of acces. Ze slaan het op een lokale schijf op, met als gevolg dat andere medewerkers niet in dit bestand kunnen werken en op hun beurt ook zelf aan de slag gaan. De gevolgen moge duidelijk zijn; niemand weet welke versie de meest recente is en medewerkers besteden teveel tijd aan taken waarvoor ze niet zijn aangenomen. Herkenbare situatie toch?!

 

Consultancy van 4EF maakt uw bedrijfsprocessen weer inzichtelijk

De consultants van 4EF komen dit soort situaties regelmatig tegen, maar zien hierin enkel uitdagingen. Ons team heeft relevante kennis en ervaring opgedaan tijdens uiteenlopende projecten voor verschillende opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij in staat om u op alle vlakken van dienst te zijn. Of het nou gaat om advies over een betere inrichting van het ERP systeem, consultancy ondersteuning bij de daadwerkelijke inrichting, projectmanagement voor een tijdelijke opdracht of het bouwen van speciaal op maat gemaakte interfaces; wij hebben alle specialisaties onder een dak.

Wij garanderen dat we nooit iets te laat en altijd iets goeds opleveren; dat maakt het werken met 4EF nét even duidelijker. Nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op!