Maatwerk software

Maatwerk Software

Software ontwikkeling is soms noodzakelijk. ERP pakketten hebben elk hun kenmerken die matchen met de unieke eigenschappen van uw bedrijf. Ondanks de vele functionaliteiten die zo’n ERP systeem of ander automatiseringssysteem vaak heeft is het mogelijk dat er nét wat ontbreekt. Maatwerk kan hierbij veel voordelen opleveren. Sinds de oprichting van 4EF in 2006 ontwikkelen wij software op maat. Hierdoor zijn wij in staat plug-ins te ontwikkelen die naadloos aansluiten op de bestaande software. Dit stelt u in staat meer relevante informatie uit bestaande computerprogramma’s en dus uit uw bedrijf te halen.

Efficiëntie door ontwikkeling

Ontwikkeling is vooruitgang; feit! Het is echter niet altijd nodig heel ingewikkelde en kostbare maatwerk software te ontwikkelen. Een relatief simpele applicatie om dagelijkse werkzaamheden of taken binnen een functie eenvoudig af te kunnen handelen, kan zeer positieve gevolgen hebben. Sneller & efficiënter werken is een belangrijk voordeel, maar wat te denken van het beperken van de foutgevoeligheid die met menselijke handelingen gepaard gaan? Juist!

Handige applicaties

Applicaties zijn handig en bewezen effectief voor specifieke functies. Wilt u meer uit de volledige organisatie halen, dan is een compleet maatwerk systeem wellicht interessant. 4EF is in staat om samen met u een systeem te ontwikkelen toegespitst op de bestaande bedrijfsprocessen. Een voorbeeld? Voor een van onze klanten hebben wij een productieregistratie systeem met MES koppelingen ontwikkeld. Voor een andere klant Windows schermen die samen als geheel 100% geïntegreerd opereren met het ERP Systeem. Na deze verbeterslagen onderscheiden deze organisaties zich door meer inzicht, snellere invoermogelijkheden en gemak. Zo houdt u meer tijd over! Wij vertellen graag onze succesverhalen, maar zijn ook eerlijk over mogelijke valkuilen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bepalen welke ontwikkelingen er binnen u organisatie mogelijk zijn!

Maatwerk Software de moeite waard?

Onlangs hebben wij een artikel geschreven over maatwerk software. Hierbij hebben we onder de loep genomen of maatwerk software nou de moeite waard is of dat het -zoals veel mensen denken- een te dure oplossing is.