MFG Pro; de basis van ERP

MFG Pro was de voorloper van QAD. Het is een ERP programma dat bedrijfsautomatisering mogelijk maakt. Dankzij MFG Pro is het voor QAD mogelijk geworden om een zeer succesvol ERP programma te worden.

MFG Pro was een van de eerste software programma’s speciaal voor fabrikanten. Dit programma maakte het mogelijk om op het bedrijf toegespitste processen inzichtelijk te maken en bij te sturen. MFG Pro werd ondersteund tot 2007. Hierna is de volledige focus komen te liggen op QAD.

4EF biedt ondersteuning

Vanaf dit moment werd het ook lastig om ondersteuning te krijgen voor MFG Pro. Een opmerkelijke beslissing als u bedenkt dat er op dat moment -en nog steeds- een groot aantal gebruikers van deze software waren. Aan de hand van gebruikersverenigingen en gebruikersdagen kon u meer over bepaalde mogelijkheden en problematiek te weten komen, maar nu die eind 2014 ook opgedoekt zijn lijkt hulp steeds verder te zoeken.

4EF biedt die hulp wel! Wij bieden ondersteuning aan bedrijven die trouw zijn aan MFG Pro, die het dagelijks gebruiken en die tegen bepaalde problemen aanlopen. Of vragen hebben over mogelijkheden binnen MFG Pro. Kortom; alle gebruikers van deze software kunnen te allen tijde ondersteuning aanvragen bij ons.

MFG Pro & 4EF in praktijk

Verschillende bedrijven die gebruik maken van MFG Pro hebben de oplossingen van 4EF al mogen ervaren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees de interviews met Rene van Diemen (Alkor Draka) of Fokke Rosier (UCC Coffee Benelux) over hun ervaringen en overtuig uzelf.