De juiste oplossing voor uw problemen

Procesoptimalisatie van informatiesysteem zorgt voor een betere efficiency en leidt tot meer controle over uw organisatie. 4EF geeft u die controle of neemt desgewenst het roer van u over. Hierdoor bent u in staat om te doen waar u goed in bent; uw bedrijf leiden! Oplossingen binnen de software kunnen op twee manieren verwerkt worden: intrusive of non-intrusive. 4EF werkt op basis van non intrusive, wat zoveel inhoud dat we niet aan de broncode van bestaande software zitten. Wij gaan altijd uit van onze eigen kracht en doen waar we goed in zijn; zorgen voor efficiënte bedrijfsprocessen. Hierdoor hoeft u zich alleen nog bezig te houden met zaken die er daadwerkelijk toe doen!

Analyseren om te ontdekken

De juiste oplossing voor het probleem is niet altijd 1-2-3 gevonden. Hier gaat gedegen onderzoek aan vooraf. Middels projectmanagement kunnen wij het volledige probleem bloot leggen. Hiervoor maken we dan een duidelijk projectplan. Wij analyseren om te kunnen ontdekken. Wat kan er efficiënter binnen uw organisatie? Eenmaal gevonden zullen wij de bedrijfsprocessen opnieuw inrichten en de juiste workflow instellen. Tenslotte hebben wij nog een aantal tools die de bedrijfsprocessen nét even iets makkelijker kunnen maken. En verder? Tja, we kunnen nu wel stellen; problem solved!

Soorten oplossingen

De oplossingen die wij bedenken en ontwikkelen hebben betrekking op verschillende fasen in het bedrijfsproces. Zo kan het te maken hebben met het bedrijfsproces zelf en het inrichten van de workflow, maar ook met documentmanagement. Soms ligt de oplossing in de richting van techniek (service & suppport) of het efficiënter inrichten van deelprocessen. Een mooi voorbeeld van de laatste is NiceLabel; een stuk software waarmee je heel eenvoudig automatisch etiketten maakt.