Nice label / Easy label
Etiketten en labels printen wordt eenvoudig met de oplossingen NiceLabel of Easy label. Beide oplossingen communiceren met uw software en kunnen door jarenlange ervaring worden ingericht door 4EF. Wij kunnen binnen NiceLabel zowel het ontwerp van de labels als het inrichten van de server en de communicatie met uw ERP systeem voor onze rekening nemen. Als het om Easy label gaat kunnen wij de koppeling, installatie en inrichting verzorgen met MFGpro en QAD. Binnen Easy label kunnen wij daarnaast ondersteunen in label design, barcodering, printer aansturing en de keuze voor uw label software pakket. Neem contact met ons op voor uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Streamserve  / Jetform
Jetform bestaat niet meer en wordt niet meer actief ondersteund. Voor advies en calamiteiten kunt u echter wel terecht bij 4EF. Wij hebben in het verleden regelmatig projecten gedaan waarbij we te maken kregen met Jetform. Hierdoor kunnen we uit voldoende ervaring putten om u snel van dienst te zijn.

Streamserve (tegenwoordig OpenText) is een ECM systeem, het voegt de data uit uw ERP systeem samen met uw huisstijl, zodat er een formulier wordt gemaakt. Dit formulier kan naar wensen worden geprint, gemaild of gedocumenteerd. 4EF  voert ondersteuning voor Open Text uit vanuit Deventer. Onze partner bij OpenText integraties is The Consultancy Firm; een bedrijf die uitstekende diensten levert op dit gebied.

Een voorbeeld dat in de beste organisaties nog steeds voorkomt: Een formulier printen, invullen, scannen en mailen naar de geadresseerde. Dat zou anno nu toch niet meer mogen gebeuren? Neem contact met ons op als u ook vindt dat dit anders moet.