Project management is zowel een luxe als een noodzakelijk kwaad. Beide kanten van project management komen uit op een gemene deler: meer rust, betere controle en het bevorderen van efficiency. Kortom; succesvol uw project van begin tot eind begeleiden begint bij het vinden van de juiste partner.

De juiste partner voor project management

4EF is zo’n partner. Het beheersen van projecten tot in de kleinste details; dat is project management volgens 4EF. Bij projectmanagement komen verschillende facetten van een project samen. Volgens onze methodiek gaat het om het stroomlijnen van planning, voorbereiding, uitvoering en afronding. Door de ervaring met project management in het verleden kunnen wij snel tot de kern komen. We hebben kennis van de software én kennis van de techniek er achter. Handig, want als bedrijf heeft u daarom aan een aanspreekpunt genoeg.

 projectmanagement volgens 4EF

Bewaking van het projectplan

Samen met de klant doorlopen wij de verschillende stappen nauwkeurig. Na overleg met de klant maken we een projectplan. Na akkoord bewaken wij het project van start tot eindevaluatie. We sturen bij en zetten een tandje bij wanneer dat nodig is. 4EF heeft veel ervaring in projectmanagement. Wij hebben in het verleden diverse malen laten zien planmatig te kunnen werken, waardoor bovenstaande facetten nauwkeurig worden uitgevoerd en de voortgang bovendien wordt bewaakt. Het resultaat? Perfect uitgevoerde plannen die altijd op de afgesproken tijd opgeleverd konden worden.

Project management of advies?

Project management kan gedeeltelijk uitgevoerd worden vanaf ons hoofdkantoor in Deventer. Uiteraard zijn we meer op de hoogte wanneer we bij onze klant op locatie zijn. Op zo’n moment zit je letterlijk in het project en zijn we nog beter in staat om het project te managen. Hoe er invulling wordt gegeven aan plaats en personen binnen het project is afhankelijk van het soort project, de omvang en natuurlijk de wens van de klant. Bij projectmanagement werken wij veelal nauw samen met het eigen personeel. In dit soort gevallen is onze rol meer om te adviseren, te coachen en waar nodig bij te sturen. Alles om ervoor te zorgen dat het project naar tevredenheid wordt afgerond.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

  • Advies over de juiste software
    Welke software gebruikt u nu? Wat wilt u bereiken binnen uw bedrijfsprocessen? Bestaat er standaard software of is maatwerk noodzakelijk? Binnen welk tijdsbestek?
  • Technische kennis van de software
    Door onze technische kennis zijn wij in staat om de gekozen software direct te implementeren of te configureren. Tijdens dit proces kunnen we dan gelijk testen of de software inderdaad doet wat wij beloven.
  • Transparante voortgang
    Tijdens het hele project houden wij alles bij in Smartsheet. Dit document delen we met u, zodat u precies op de hoogte bent van de voortgang. Wie doet wat, wanneer staat er een test gepland en wanneer de oplevering. Allemaal momenten die overzichtelijk in een document worden gezet. Dat werkt prettig.