4Efficiency Services BV

4EF in de schoolbanken!

4EF in de schoolbanken!

Afgelopen maand zijn Maaik, Cor & Koen voor 2 dagen afgereisd naar Duitsland om een 2-daagse cursus van Nicelabel bij te wonen. Als reseller van deze software oplossing is het uiteraard een noodzakelijk kwaad om up-to-date te blijven, maar daarnaast is het ook goed om te ondervinden hoe andere gebruikers over Nicelabel denken en hoe zij het toepassen.

Ontwikkeling is vooruitgang
Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming was er nog voldoende tijd om even rustig kennis te maken met de mede-cursisten. Een leuke groep, bestaande uit Nederlanders, Belgen, Noren en Denen. Later op de dag zouden we alle tijd krijgen om elkaar beter te leren kennen. Eerst maar eens van start gaan! De cursus stond in het teken van Labelmanagement en Design. Tijdens de cursus is voornamelijk gesproken over de mogelijkheden om het Label Management Systeem te kunnen blijven ontwikkelen.

Next generation
Nicelabel LMS (Label Management System) is een ‘next generation’ all-inclusive Label ManagementSysteem. Zowel voor bedrijven die vanuit een kwaliteitsmanagementsysteem opereren als voor reguliere ondernemingen. Nicelabel LMS bevat alles wat nodig is om labels te standaardiseren en te centraliseren. Het bestaat uit 3 onderdelen:

  • Document Management System
    Het Document Management System maakt het mogelijk om labels verder te ontwerpen, te bekijken, goed te keuren en te controleren. Dit kan vanuit een gecentraliseerd systeem voor een documentbeheer. De software hoeft dus niet te worden geïnstalleerd op de werkstations.
  • Web Printing System
    Hiermee kunnen alle handmatige druktoepassingen centraal worden ingezet en daarmee geschaald worden op bedrijfszaken binnen en buiten de organisatie.
  • Integrated Printing System
    Dit systeem zorgt voor efficiency. IPS maakt het mogelijk om naadloos en geïntegreerd af te drukken. Dit gebeurt vanuit een enkele bron rechtstreek uit SAP, Oracle en andere zakelijke toepassingen.

Heel veel extra mogelijkheden
Tevens is het mogelijk om met Nicelabel LMS zelf een label of applicatie te ontwerpen. Het kan gekoppeld worden met een documentmanagementsysteem, een web-afdruksysteem, een geïntegreerd afdruksysteem en een niet-productieomgeving. Ten slotte is ook de eindcontrole onderdeel van deze software. NiceLabel LMS kan worden ingezet vanaf 5 gebruikers en is uit te breiden tot duizenden gebruikers.

Nieuwe inzichten
De vernieuwde inzichten in combinatie met de huidige kennis die wij van NiceLabel hadden, zorgt er voor dat we een verdiepingsslag kunnen maken waar het gaat om NiceLabel als geheel. Voor meer informatie zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 0570-769046, of via mail.

 

Sluit Menu