4Efficiency Services BV

4EF lanceert 4Nicelabel.nl

4EF lanceert 4Nicelabel.nl

4EF is de laatste tijd volop bezig met het realiseren van oplossingen met behulp van Nicelabel software. Nicelabel is gegroeit van een pakket waarmee je labels / etiketten kan ontwerpen tot een volwaardige toolbox om kritische bedrijfsprocessen beter te kunnen beheren. Dit kan worden gedaan door intelligente formulieren  te maken, maar ook koppelingen te leggen met verschillende databases en door geïntegreerde printoplossingen te bouwen. Dit alles om processen in en rond het productie-proces efficienter te laten verlopen.

 

Dit kunnen kleine aanpassingen zijn om huidige processen net even iets beter te laten verlopen,  maar ook volledig zelfstandig opererende applicaties (zowel op desktop als via het intranet/internet als apps).

 

Tijd dus om deze apart van de www.4ef.nl site eens onder de aandacht te brengen. Bij deze een nieuwe site: www.4nicelabel.nl waarmee uiteraard de focus ligt op de Nicelabel software, maar vooral de oplossingen die 4EF hiermee heeft gebouwd centraal staat.

 

Oh ja, je wordt welkom geheten door onze nieuwe Avatar: M.I.K.E., ontstaan uit …… hoe kan het ook anders …. onze eigen www.4ef.nl-barcode. Als u snel genoeg bent, kunt u deze nog net proberen te scannen 😉

Sluit Menu