4Efficiency Services BV

4EF verbetert haar ‘efficiency’ met 50% 

4EF verbetert haar ‘efficiency’ met 50% 

Het team van 4EF weet alles van efficiënte processen. Zij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor ERP-systemen, labeling en business intelligence en weten resultaatgerichte oplossingen te bieden voor haar klanten. Om alle werkzaamheden en projecten van dit team van specialisten goed te kunnen monitoren en bij te sturen, vertrouwt 4EF op de functionaliteiten van Smartsheet. Deze cloud-based project –en portfoliomanagement oplossing vormt het hart van het management en de operaties van 4EF.

“De investering in Smartsheet heeft zich al snel uitbetaald: Binnen 1 maand hadden wij meer inzicht verkregen dan in de jaren ervoor. Vooral op het gebied van kosten, strategische beslissingen en interne & externe communicatie. Onze eigen efficiëntie is in die periode zelfs gegroeid met 50%!”

Maaik Meijerink
Project Portfolio Manager and Technical Consultant

Voordat Smartsheet haar intrede deed binnen 4EF, is er een onderzoek gedaan naar de oplossingen die er op dat moment in de markt aanwezig waren. Uiteraard waren er van te voren doelen gesteld m.b.t. de oplossing:

Het artikel nog eens rustig nalezen? Dat kan! Download het hier.

Sluit Menu