4Efficiency Services BV

“Wij bundelen onze krachten op basis van kennis”

“Wij bundelen onze krachten op basis van kennis”

WAAROM EEN TEAM MET ZINTUIGELIJKE TALENTEN BIJZONDER IS
Het aannemen van mensen met een beperking blijkt voor veel Nederlandse bedrijven toch een drempel op te werpen. Niet voor 4EF. Twee mensen met een beperking in hun 9-koppige team. Lef of is sprake van iets ander? “Wij stellen ons team samen op basis van kennis. Als iemand de juiste kennis heeft om het team te versterken gaan we verder kijken. Als dan blijkt dat er aanpassingen nodig zijn om het werk goed uit te kunnen voeren doen we dat graag.” Aldus Maaik Meijerink.

MOOI AANBOD
Toen zij in 2016 in contact kwamen met Koen konden ze niet om zijn lichamelijke beperking heen. Na een gesprek met hem op informeel terrein werd al gauw duidelijk dat hij meer in zijn mars had dan het werk dat hij op dat moment uitvoerde. “Wij boden hem een baan aan en hij zou erover nadenken. Toen hij dat thuis vol enthousiasme vertelde vonden zijn ouders dat hij deze kans met twee handen aan moest grijpen. Zo’n aanbod zou niet snel weer voorbijkomen. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels zijn we bijna 1,5 jaar verder en is Koen niet te missen in ons team.”

WIN-WIN SITUATIE
Na het aannemen van Koen hebben wij ook Jurriaan in dienst genomen. Anders dan Koen heeft hij een visuele beperking. Dit weerhoudt hem er echter niet van om ons te ondersteunen met financiële oplossingen. Jurriaan is blij dat we hem waarderen om zijn kennis en wij kunnen alleen maar stellen dat daar niets mis mee is. Wederom een mooie win-win situatie.

KANSEN ZIJN NET ALS BUSSEN; ER STOPT ER ALTIJD WEL ÉÉN
– RICHARD BRANSON

GOED STEL HERSENS
Dat beide heren een beperking hebben, is voor ons nooit een obstakel geweest. Er is toch niets mis met hun hersens? Wij verwonderen ons er met enige regelmaat over dat er niet meer mensen als Koen & Jurriaan in het bedrijfsleven te vinden zijn. Met wilskracht, intuïtie en een goed stel hersens is nog zoveel winst te behalen. Letterlijk.

BIJZONDERE NOMINATIE
En er is meer te behalen bleek afgelopen maand: de eer. We zijn genomineerd voor de Ctalents Diamond Awards 2018! De reden dat we hiervoor genomineerd zijn is omdat we de inzet van zintuiglijk talent gerealiseerd hebben binnen 4EF. Zoals gezegd; voor ons heel normaal, maar blijkbaar heel bijzonder. Wij zijn er trots op!

 

 

Sluit Menu