4Efficiency Services BV

Cloud uit de lucht !!!

Cloud uit de lucht !!!

En nu …. ?

Met de opkomende gerichte of geheel willekeurige ransomware/Cybercrime-acties kan het zomaar zijn dat niet alleen de PC op de werkplek, maar ook een volledige cloud-oplossing slachtoffer wordt van deze ongewenste praktijken.

Wat doe je als blijkt dat je inderdaad het ERP systeem (dat in de Cloud draait) niet meer kunt bereiken en dus geen beschikking meer hebt over relevante data, maar toch graag je klanten wilt voorzien van je producten, voorzien van de juiste informatie op de labels ……. ? Immers voor een bedrijf als Draka Polymer Films B.V. is het belangrijk dat de productie-afdeling 24×7 blijft doorwerken.

Samen met 4EF zijn ze gaan zoeken naar een oplossing mocht dit (hopelijk) tijdelijke probleem bij hen op gaan treden: ‘Wat als we nu in eerste instantie het mogelijk maken om de operators toch in ieder geval de labels kunnen laten printen waarbij ze zelf op een gecontroleerde maar toch eenvoudige wijze deze gegevens kunnen ingeven ?’

‘Back-to-Basic’ is hier in ieder geval het credo: Welke zaken zijn er in ieder geval, mocht het ERP systeem niet meer bereikbaar zijn:

  • De label-templates
  • De printers
  • Het reeds eerder uitgeprinte werkorder-formulier
  • Het ‘gezonde verstand’  van de operators

Met deze ingrediënten konden we gebruik maken van Nicelabel PowerForms om de klant het product toch te leveren op de vertrouwde manier.

het resultaat is een gebruiksvriendelijk formulier dat na het invullen van de benodigde gegevens de operator in staat stelt om de gewenste labels visueel te kunnen controleren om daarna uit te printen:

 

Voor meer informatie zie ook de andere nieuwsberichten over nicelabel, maar ook onze nieuwe site: www.4nicelabel.nl, welke alleen maar zaken laat zien die te maken hebben met oplossingen die wij hebben gebouwd met onze Nicelabel software.

Dit nieuwsbericht is met goedkeuring van Draka Polymer Films B.V. gepubliseerd.

Sluit Menu