4Efficiency Services BV

De gereedschapskist en het ict bedrijf

De gereedschapskist en het ict bedrijf

Wat die twee met elkaar gemeen hebben? Meer dan je denkt. Het is de spreekwoordelijke brug naar meer. Afgelopen week hebben we een mailing uitgestuurd om bedrijven in de regio attent te maken op onze oplossingen. We zijn trots op het feit dat we onze ideeën uit hebben gewerkt tot dit resultaat. Hoe het allemaal begon?

Gevleugelde uitspraak
Afgelopen jaar hielden we als team een brainstorm om te kijken waar we stonden én vooral waar we naartoe wilden. Wat zou 2017 ons brengen en hoe wilden we ons profileren. Er werd gesproken over unieke eigenschappen van 4EF, verschillende mogelijkheden en het volledig op de kop zetten van de website. Die laatste komt dit jaar zeker nog aan bod, maar daarover later meer. Terwijl er over en weer ideeën werden geopperd kwam de gevleugelde uitspraak van Cor. “Wij hebben de gereedschapskist die gevuld is met tools om technische problemen op te lossen.” Dit werd beaamd en genoteerd met een uitroepteken. Hier moesten we zeker wat mee. Maar eerst; back to business.

Efficiënte uitwerking
Het idee bleef echter hangen en eind 2016 besloot Maaik op een avond het idee uit te werken tot een ‘echte’ gereedschapskist. Een werktekening, 4EF brochures, splitpennen en een verwoede poging leverde een prachtig eerste model op! De eerste stap is gezet en het enthousiasme om het verder uit te werken is terug. Het model wordt voorgelegd aan de designer, want het moet efficiënter en natuurlijk professioneel. Zo gezegd, zo gedaan. Ondertussen wordt er een mailinglijst samengesteld van bedrijven in de regio die baat zouden hebben bij de oplossingen van 4EF. Een nieuwsbrief wordt geschreven en de website wordt klaargemaakt.

Op bezoek
En nu is er dus werk aan de winkel. We nemen contact op met alle bedrijven die we aan hebben geschreven. En wie geïnteresseerd is kan een bezoek verwachten van onze ‘vakmensen’. Mét gereedschapskist natuurlijk.

Sluit Menu