4Efficiency Services BV

Gezocht: Ervaren BI Consultant

Gezocht: Ervaren BI Consultant

4Efficiency Services B.V. – kortweg 4ef- is een dynamisch team met uiteenlopende expertises waar het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Onze oplossingen hebben betrekking op Project Management, ERP-systemen, Business Intelligence, Data-analyses, Netwerkspecialisten, Labelsoftware en Software Development.

Door uitbreiding van onze klantenkring zijn wij op zoek naar een  ervaren BI-Consultant.

Wie wij zoeken?
Een persoon die grote hoeveelheden data kan analyseren en kan omzetten in  bruikbare (management) informatie voor onze klanten. De tools die wij hiervoor op dit moment gebruiken zijn Microsoft Power BI en QlikView (QlikSense). Ben jij daarnaast bekend met andere BI tools, dan is dat absoluut een pré.

Een persoon die databases weet in te zetten om een goede selectie / groepering / filtering toe te passen op de aangeboden data. Daarnaast zie je in een oogopslag wat er mist om een betere rapportage samen te stellen. Daar hoeft bij jou niet om gevraagd te worden, het is een tweede natuur. Kortom; je hebt oog voor wat er binnen een organisatie speelt.

Naast de technische en analytische vaardigheden, vinden wij zelfstandigheid en sociale eigenschappen heel belangrijk. Het is tenslotte de bedoeling dat je het aanspreekpunt wordt voor interne en externe klanten, dat je projecten zelfstandig & gestructureerd weet aan te pakken én dat je een waardevolle aanvulling op ons bestaande team bent. Dit laatste zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Een match?
Herken jij jezelf in bovenstaande functie omschrijving óf ken je iemand die deze functie perfect zou kunnen invullen? Dan komen we graag in contact! Stuur dan je CV met motivatie naar vacature@4ef.nl. Wie weet tot snel!

Sluit Menu