4Efficiency Services BV

Gezocht: Ervaren ERP Specialist

Gezocht: Ervaren ERP Specialist

4Efficiency Services B.V. – kortweg 4ef- is een dynamisch team met uiteenlopende expertises waar het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Onze oplossingen hebben betrekking op Project Management, ERP-systemen, Business Intelligence, Data-analyses, Netwerkspecialisten, Labelsoftware en Software Development.

Door uitbreiding van onze klantenkring zijn wij op zoek naar een  ervaren ERP Specialist.

Wie wij zoeken?
Een persoon met veel kennis van de ERP-systemen SAP, MS Dynamics en QAD. Je bent in staat onze klanten te adviseren en indien nodig een implementatie-traject in goede banen te leiden. Een belangrijke voorwaarde om dit te kunnen doen is bekend zijn met de organisatieprocessen bij onze klanten. Het betreft hier veelal productiebedrijven. Je kunt als geen ander de klantbehoefte analyseren en weet deze te vertalen naar bestaande of nieuwe processen.

Je hebt kennis van het importeren en onderhouden van de data en bent in staat zelfstandig deze data te analyseren. Naar aanleiding hiervan weet je hoe je organisaties en haar processen beter op elkaar af kunt stemmen. Ben jij de persoon die processen en procedures binnen de organisatie in kaart weet te brengen en op basis hiervan advies uit te brengen, dan is dat voor ons zeker een pré.

Geen harde eis, maar een prettige bijkomstigheid is een persoon die naast kennis van de ERP-systemen ook bekend is met data-analyses en Business Intelligence. De combinatie van deze onderdelen zien we in praktijk steeds vaker terugkomen en hier willen we op in blijven spelen.

Naast de technische en analytische vaardigheden, vinden wij zelfstandigheid en sociale eigenschappen heel belangrijk. Het is tenslotte de bedoeling dat je het aanspreekpunt wordt voor interne en externe klanten, dat je projecten zelfstandig & gestructureerd weet aan te pakken én dat je een waardevolle aanvulling op ons bestaande team bent. Dit laatste zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Een match?
Herken jij jezelf in bovenstaande functie omschrijving óf ken je iemand die deze functie perfect zou kunnen invullen? Dan komen we graag in contact! Stuur dan je CV met motivatie naar vacature@4ef.nl. Wie weet tot snel!

Sluit Menu