4Efficiency Services BV

Gezocht: Ervaren labelspecialist

Gezocht: Ervaren labelspecialist

4Efficiency Services B.V. – kortweg 4ef- is een dynamisch team met uiteenlopende expertises waar het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Onze oplossingen hebben betrekking op Project Management, ERP-systemen, Business Intelligence, Data-analyses, Netwerkspecialisten, Labelsoftware en Software Development.

Door uitbreiding van onze klantenkring zijn wij op zoek naar een  ervaren labelspecialist.

Wie wij zoeken?
De labelspecialist die wij zoeken heeft ruime ervaring in het opzetten van etiketten labels. Je maakt hierbij gebruik van Nicelabel, Easylabel of andere labelsoftware welke geïntegreerd is binnen een bestaande automatiseringsomgeving.

Je bent bekend met de mogelijkheden om labels aan te maken en te koppelen. Daarnaast ben je volledig op de hoogte van de standaarden die binnen de Nederlandse en Europese markt gelden.

Naast de technische vaardigheden, vinden wij zelfstandigheid en sociale eigenschappen heel belangrijk. Het is tenslotte de bedoeling dat je het aanspreekpunt wordt voor interne en externe klanten, dat je projecten zelfstandig & gestructureerd weet aan te pakken én dat je een waardevolle aanvulling op ons bestaande team bent. Dit laatste zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Een match?
Herken jij jezelf in bovenstaande functie omschrijving óf ken je iemand die deze functie perfect zou kunnen invullen? Dan komen we graag in contact! Stuur dan je CV met motivatie naar vacature@4ef.nl. Wie weet tot snel!

Sluit Menu