4Efficiency Services BV

Hello Smartsheet!

Hello Smartsheet!

Efficiency in projecten

Het team van 4Efficiency Services B.V. (kortweg 4EF) weet alles van efficiënte processen. Het is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor ERP-systemen, labeling en business intelligence en weet resultaatgerichte oplossingen te bieden voor haar klanten.

Om alle werkzaamheden en projecten van dit team van specialisten goed te kunnen monitoren en bij te sturen, moet 4EF kunnen vertrouwen op een gestructureerde en een uniforme wijze van registratie en opvolging.

Dat vraagt om tools die ruimschoots hier aan voldoen. En om eer te doen aan onze naam: het liefst 1 enkele tool. Da’s wel net zo efficient. Echter is er vaak niet 1 enkele tool te vinden die alle deze uitdagingen kan tackelen. En als die er wel is, moet er behoorlijk wat maatwerk aan te pas komen om dit voor elkaar te krijgen.

Met Smartsheet komen we echter wel behoorlijk in de buurt van die ene tool. En wel zodanig dat we besloten hebben dat we Smartsheet niet alleen voor onszelf houden, maar van harte aan te bevelen aan onze klanten.

Dit vraagt om een eigen website waarbij we laten zien wat we kunnen, maar ook reeds gedaan hebben met Smartsheet binnen 4EF en bij onze klanten: neem maar eens kijkje op:

http://www.4smartsheet.nl

Je wordt hier overigens opnieuw welkom geheten door onze eigen avatar: M.I.K.E.

 

Sluit Menu