4Efficiency Services BV

Nicelabel Sales Event

Nicelabel Sales Event

 

Op 12 en 13 oktober jl. waren wij te gast op het Sales Event van Nicelabel in het Van der Valk hotel Nuland. Tijdens dit 2-daagse event werd de nieuwste versie van Nicelabel 2017 gedemonstreerd.

Hoewel we deze versie al enige tijd bij ons op kantoor en bij een klant hadden draaien, was het absoluut de moeite waard. Tijdens het event kregen we namelijk naast beter inzicht in het product zelf, ook meer informatie van de makers van het product over de wijzigingen die zijn doorgevoerd ten opzichte van de vorige versies. Doordat er ook meerdere resellers van Nicelabel aanwezig waren, kregen we niet alleen de nodige ‘inside’-information, maar konden we ook vragen en oplossingen met mede-resellers doorspreken.

Ter aanvulling op deze kennis zullen we aankomende maand een hands-on training van Nicelabel in Duitsland bijwonen. Hierbij zal nog meer de diepte worden ingegaan met betrekking tot het gebruik van de verschillende onderdelen: PowerForms, Automation en LMS (Label Management System). To be continued dus!

Sluit Menu