Labelsoftware zorgt voor eenvoudige verwerking van etiketten en werkt kostenbesparend

Designer

Maak een vliegende start met het ontwerpen van uw eigen labels.

Desktop solutions

Stroomlijn uw labelproces, arbeidsproces én uw kosten.

Label Management System

Labels standaardiseren, centraliseren en controleren.

Wie direct aan de slag wil met het ontwerpen en printen van barcode-etiketten, kiest voor de NiceLabel Designer software. Het helpt u snel en zonder technische kennis labels te ontwerpen en een efficiënt afdrukproces te creëren. Hierdoor kunt u zich concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Labelontwerp

NiceLabel Designer levert een vertrouwde Microsoft Word-achtige gebruikerservaring. Dit betekent dat iedereen snel professionele labels kan ontwerpen zonder voorafgaande kennis van barcodes of.

Waarom NiceLabel Designer?

  • NiceLabel Designer bevat alle objecten die u nodig heeft om een etiket te ontwerpen: tekst, afbeeldingen, lijnen, kaders, streepjescodes en RFID.
  • U kunt elk type lineaire of 2D-barcode toevoegen aan uw etiketten: GS1-128, DataMatrix, QR-code of 70 anderen.
  • U werkt te allen tijde volgens de wettelijke regels door de automatische updates van NiceLabel.
  • NiceLabel heeft een eenvoudige wizard die compliance garandeert zonder kennis en traininginvesteringen.

Wat kan 4EF voor u betekenen?

Als reseller van NiceLabel kunt u bij ons rechtstreeks de licenties voor NiceLabel Designer aanschaffen. Wilt u daarnaast ook de software laten installeren, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Een derde mogelijkheid is het all-in pakket. Daarmee verzorgen wij niet alleen de licenties en implementatie, maar bent u verzekerd van uitstekend functionerende labelsoftware. Compleet afgestemd op uw wensen en behoeften.

Vraag meer informatie aan over Designer

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Kosten die voortkomen uit drukfouten, verkeerde labels en zelfs terugroepingen van producten of boetes. Wie kent ze niet? Als u het labelproces wilt stroomlijnen, de afdrukproductiviteit wilt verbeteren én kosten wilt besparen, kiest u voor NiceLabel Desktop Solutions software. U kunt fouten tot een minimum beperken door de software te integreren met uw bestaande applicaties en de afdrukinterface aan te passen aan de gebruiker en de processen.

Labelontwerp

NiceLabel Designer levert een vertrouwde Microsoft Word-achtige gebruikerservaring. Dit betekent dat iedereen snel professionele labels kan ontwerpen zonder voorafgaande kennis van barcodes of.

Waarom NiceLabel Desktop Solutions?

  • De eenvoudige ontwerpomgeving helpt onervaren gebruikers om labelsjablonen te maken zonder IT-hulp, codering of training.
  • Het is mogelijk uw handmatige afdrukoplossing in enkele minuten te personaliseren. Zonder het gebruik van codering.
  • U bouwt hiermee gestroomlijnde printapplicaties die het aantal foutieve labels verminderen.
  • Integreer en automatiseer uw afdrukken vanuit bestaande bedrijfstoepassingen.

Wat kan 4EF voor u betekenen?

Als reseller van NiceLabel kunt u bij ons rechtstreeks de licenties voor NiceLabel Desktop Solutions aanschaffen. Wilt u daarnaast ook de software laten installeren, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Een derde mogelijkheid is het all-in pakket. Daarmee verzorgen wij niet alleen de licenties en implementatie, maar bent u verzekerd van uitstekend functionerende labelsoftware. Compleet afgestemd op uw wensen en behoeften.

Vraag meer informatie aan over Desktop Solutions

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Een next generation, all-inclusive labelbeheersysteem: dát is NiceLabel Label Management System software. Het is schaalbaar van vijf gebruikers tot vele duizenden gebruikers en kan worden uitgebreid naar externe locaties, leveranciers of contractfabrikanten. NiceLabel Label Management System software bevat alle functies van NiceLabel Designer en NiceLabel Desktop Solutions.

Document managementsysteem
Voor het ontwerpen, beoordelen, goedkeuren en beheren van labels vanuit een gecentraliseerd documentbeheersysteem. De software hoeft hiervoor niet te worden geïnstalleerd op de werkstations.

Web printing systeem
Met webprinten kunnen alle handmatige afdruktoepassingen centraal worden geïmplementeerd en met een enkele klik in het hele bedrijf en daarbuiten worden geschaald.

Geïntegreerd afdruksysteem
Integreer naadloos printen in uw SAP, Oracle en andere zakelijke applicaties en bewaar één enkele bron voor uw labelinggegevens.

Wat kan 4EF voor u betekenen?

Als reseller van NiceLabel kunt u bij ons rechtstreeks de licenties voor NiceLabel Label Management System aanschaffen. Wilt u daarnaast ook de software laten installeren, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Een derde mogelijkheid is het all-in pakket. Daarmee verzorgen wij niet alleen de licenties en implementatie, maar bent u verzekerd van uitstekend functionerende labelsoftware. Compleet afgestemd op uw wensen en behoeften.

Vraag meer informatie aan over Nicelabel LMS (Label Management System)

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

"Nicelabel kan alles !” Dat werd ons herhaaldelijk beloofd tijdens de aanschaf van de Nicelabel software. En wat leert de praktijk? Het is een zeer uitgebreid en gebruiksvriendelijk labelpakket. Met een beetje hulp van 4EF hebben we twee complexe koppelingen zonder problemen kunnen realiseren. Zeer tevreden en absoluut een aanrader.
Logo Koopmans meel
Ronald Leemeijer
Sinds we labelprinters naast al onze productielijnen hebben staan is alles veel sneller, meer up-to-date en helemaal op maat beschikbaar. Zelfs klant-specifieke lay-out op een label is eenvoudig te realiseren.
Logo Draka Polymer films
Rene van Diemen
Op de vraag die wij hadden heeft 4ef goed gehandeld. Inmiddels werken we met volle tevredenheid met Nicelabel. Het is een eenvoudige en snel aan te passen oplossing. De gebruiksvriendelijke formulieren stellen onze medewerkers in staat om snel de juiste informatie op de labels te kunnen printen. Dit werkt niet alleen efficiënter, maar ook fouten worden beperkt!
Logo Gezondheidsdienst voor dieren
Bastiaan Bult