4Efficiency Services BV

Office365 voor Wolters Kluwer

Office365 voor Wolters Kluwer

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridische en fiscale professionals. Wij zorgen voor innovatieve manieren om onze informatie continu beschikbaar en toegankelijk te maken. Onze klanten vertrouwen op onze ongeëvenaarde expertise, de inventieve wijze waarop we uitdagingen aangaan en onze intuïtieve technologie.

Samenwerking verbeteren
Wolter Kluwer maakte voor haar office omgeving gebruik van een on premis mailomgeving op basis van Microsoft exchange. Voor alle vestigingen van Wolters Kluwer werd dit lokaal geregeld. Aangezien Wolters Kluwer de samenwerking tussen medewerkers en vestigingen onderling wil verbeteren, hebben zij besloten over te stappen op Office365.

Organisatie van álle bestanden
Office365 is een concept waarbij toegang tot bestanden en mail wordt georganiseerd. Dit kan zowel online als offline. Afhankelijk van de gekozen abonnementsvorm zijn Mail, Word, Excel, OneNote, Powerpoint, Skype en opslag voor alle medewerkers beschikbaar via Onedrive.

Project management door 4EF
4EF heeft op verzoek van Wolters Kluwer het project management voor het infrastructurele deel op zich genomen. Hierbij waren wij verantwoordelijk voor:

  • Invoering van de Global Naming Standards
  • Conversie van Active Directory naar de naming Standards
  • Analyse van impact op applicatie landschap van AD wijziging + mail wijziging.
  • Infrastructurele wijzigingen tbv Office365.
  • Migratie mail naar Office 365.
  • Aftercare en user ondersteuning.

De totale doorlooptijd van dit project is bijna 8 maanden geweest. Tot op heden werken medewerkers en vestigingen naar volle tevredenheid samen via Office365.

Sluit Menu