4EF

Historie

4EF [voluit 4 Efficiency Services BV] is opgestart in 2006 door Peter Harink. Ervaring die hij tot dan toe had opgedaan, moest onder eigen beheer doorgegeven worden. Zo gedacht, zo gedaan. Dat het zó’n succes werd, had hij niet durven verwachten. In 2009 is daarom Mark Peters bij 4EF gekomen en met zijn komst is de softwareontwikkelcapaciteit enorm uitgebreid. Fijn, want hierdoor waren ze al snel in staat beter te anticiperen op maatwerkvragen en -oplossingen. Cor Verbaas is in 2012 het bedrijf gekomen met als doel meer aansturing van 4EF, meer oplossingen en nieuwe opdrachten. Ondertussen is 4EF uitgegroeid tot een bedrijf van tien en heeft het de ambitie om gestaag verder te groeien.

Karakter

De kracht van 4EF zit juist in het team. We zijn op elkaar ingespeeld, zijn uitstekend op de hoogte van elkaars projecten en denken als een team naar oplossingen wanneer het antwoord niet zo voorhanden blijkt te zijn. We zijn in staat om snel te kunnen schakelen en voor alle disciplines hebben we een professional klaarstaan. Of het nou gaat om de ontwikkeling van een stuk maatwerk in .NET, het meedenken naar de beste oplossing of extra mankracht in drukke tijden: elke opdracht komt op tijd af en het is altijd goed. Dat durven we door de opleveringen in het verleden best te zeggen. Kennis maken met ons enthousiaste en ambitieuze team? Neem dan contact op!

Sociale onderneming

4EF is een gezond bedrijf. Zowel qua resultaten als qua medewerkers. Dat is niet vanzelfsprekend. We werken hier hard voor en vinden het belangrijk om ook wat terug te doen. Dat noemen we sociaal ondernemen. Om onze woorden kracht bij te zetten, steunen we jaarlijks een organisatie die het hart op de goede plek heeft. In de afgelopen jaren hebben zo al de volgende doelen gesteund: Naast de ondersteuning van goede doelen proberen wij ook intern een sociale onderneming te zijn. Zo laten wij ons niet beperken door mensen met een “beperking”. Iedereen heeft kwaliteiten, een groeistoornis of visuele beperking doet daar geen afbreuk aan!

Maatschappelijk verantwoord?

Iedereen denkt aan het milieu en zijn of haar maatschappelijk verantwoordelijkheden daarin. Printen wordt bij ons tot een minimum beperkt en we laten de facturatie volledig digitaal verlopen. Ook thuis en remote werken worden gepromoot. Uiteindelijk zit maatschappelijk verantwoord in onze naam: Efficiency. Efficiency leidt minder verspilling.

Stage lopen?

We hebben oog voor de toekomst. We bieden de nieuwe generatie de mogelijkheid om stage te lopen. In sommige gevallen gaat het om een snuffelstage, waarbij er gekeken wordt of de wereld van IT inderdaad zo dynamisch is als voorgesteld. In andere gevallen gaat het om meeloop- of afstudeerstages waarbij actuele kennis wordt vermengd met onze expertise. Alles om de nieuwe generatie klaar te stomen voor een toekomst die meer en meer afhankelijk wordt van processen en digitalisering.

Lijkt het je leuk om je stage uit te voeren in een sociaal, enthousiast en ambitieus team? Klik op de knop hieronder en neem contact met ons op.

Werken bij 4EF? Graag!

We zijn altijd op zoek naar aanvulling van het team in de vorm van technische specialisten met sociale vaardigheden. Je werkt afwisselend vanaf kantoor of bij onze opdrachtgever op locatie. De werkzaamheden zijn divers en dat maakt de baan ook uitdagend. Elk probleem vraagt om een oplossing en jij zou daar actief aan bij kunnen dragen. Lijkt het je leuk om in een sociaal, enthousiast en ambitieus team te werken? Klik op de knop hieronder en neem contact met ons op.