4Efficiency Services BV

De paden op, de lanen in…

De paden op, de lanen in…

Dat namen we onlangs wel héél letterlijk! Het was hoog tijd voor een personeelsuitje. Gezien de omvang van het team, vonden we het wel zo leuk om dit samen met partners & kinderen te doen. 22 oktober was het zover. De dag begon goed; koffie, thee, limonade, een gebakje én prachtig weer! Vervolgens hebben we onder begeleiding van de boswachter de bossen van ‘De Sallandse Heuvelrug’ verkend.

Volg de sporen
Gedurende de wandeling heeft de boswachter heel veel uitleg gegeven over de natuur, de houtproductie van de bossen van Staatsbosbeheer. Maar ook over de totstandkoming en instandhouding van deze bossen. Ondertussen werd er driftig gezocht naar sporen en werden er vuurstenen en hout verzameld voor het kampvuur na de wandeling.

Fikkie stoken
Dat kampvuur aankrijgen met vuurstenen is nog wel een vak op zich. De bedoeling is vuur te maken door de vuurstenen op elkaar te laten vonken. Helaas kreeg niemand (nee, ook de boswachter niet) dit voor elkaar. Uiteindelijk hebben we de aansteker gebruikt om het vuur tóch aan te krijgen. Er wachtte namelijk een verrassing voor de kinderen waarbij het vuur absoluut noodzakelijk was: marshmallows roosteren & opeten. Heerlijk!

Hongerige wolven
Dat buitenlucht hongerig maakt hadden we al wel verwacht. Met een vooruitziende blik hadden we daarom al een reservering gemaakt bij wereld restaurant ‘De Sallandse Berg’. Na de gezellige middag in de bossen zijn we hier heen gegaan en hebben we genoten van diverse gerechten uit alle hoeken van de wereld. Moe, maar voldaan konden we deze activiteit weer afvinken. Volgend jaar weer?

Sluit Menu