4Efficiency Services BV

Topschaatser zoekt … Sponsor

Topschaatser zoekt … Sponsor

Naast ons werk als projectmanagers, analisten,  softwareontwikkelaars, adviseurs en testers vinden we het belangrijk om oog te hebben voor de maatschappij om ons heen. Naast onze sponsoring voor liefdadigheidsinstellingen, vinden we het ook belangrijk dat ieder talent de mogelijkheid moet hebben om zich te kunnen ontplooien.

Met een steuntje in de rug van 4EF maken we het Lasse Hiddink mogelijk om zijn talent verder te kunnen ontwikkelen als topschaatser. Daar staat uiteraard wel wat tegenover:  Ons logo heeft een mooi plekje verdiend op zijn rechter-schouder: Als je snel kijkt, kun je hem zien zitten ;-).

Naast onderstaand citaat van Lasse zelf, is er nog meer informatie over hem te vinden op: http://knsboostrtc.nl/lasse-2/

 

‘….Hoi. Ik ben Lasse, ik ben zeventien jaar en ik ben rond mijn elfde jaar serieus gaan schaatsen, daarvoor schaatste ik vooral voor plezier en deed ik volleybal. Ik zat de afgelopen drie jaar bij de baanselectie van Deventer en daar heb ik de afgelopen jaren grote stappen gezet, waardoor ik nu bij het RTC (Regionaal Talenten Centrum) mag schaatsen. 

Ik vind het ontzettend fijn dat 4Efficiency Services B.V. mij wil sponsoren. Bovendien is het bijzonder dat ik als aankomend talent al een eigen sponsor heb…’

De doelstellingen op het moment van schrijven van deze blog:

  • NK afstanden: hierbij wil hij door een goede 3000m, zich ook plaatsen voor de 5000m.
  • Daarnaast is het NK allround een doel voor dit seizoen. Op dit moment staat hij 7e op de ranglijst, dus ook hier wil hij een mooie klassering neerzetten. 

Voor een actueel overzicht van de prestaties van Lasse, neem een kijkje op: speedskatingresults.com

Sluit Menu