4Efficiency Services BV

Topsport

Topsport

Dat een gezonde geest huist in een gezond lichaam weten we allemaal. Van hele dagen achter de computer zitten werden we echter niet heel veel gezonder. Tijd om in actie te komen dus. Letterlijk!

Fit in 20 minuten
Als we ons kantoor uitlopen staan we al op de stoep van Fit20. En daar hoeven we de deur niet eens voor uit. Luxe? Zeker. Confronterend? Absoluut. We hebben het heel lang uit kunnen stellen, maar begin 2017 besloten we het roer om te gooien. Ons goede voornemen was toch echt vaker bij de buurman langs te gaan. De belofte? 20 minuten per week sporten zou ons gegarandeerd fitter maken. Dat klonk ons als muziek in de oren.

Doorzetters
Het leek mooier dan het was. Door het extreem rustig uitvoeren van de oefeningen gaan je spieren verzuren. Dat hebben we gevoeld. Spierpijn op plekken waarvan we niet eens wisten dat we daar spieren hadden. Afhaken is geen optie, want ‘de beul’ komt ons hoogstpersoonlijk ophalen. Inmiddels zijn we drie maanden verder en kunnen we oprecht stellen dat het werkt. We zijn fitter en beginnen het zelfs leuk te vinden. Tja, de wonderen zijn de wereld nog niet uit…

Sluit Menu