4Efficiency Services BV

Twee man sterk!

Twee man sterk!

Traditiegetrouw dragen wij onze kennis graag over aan een nieuwe generatie. Om eerlijk te zijn vergaren wij ook nieuwe inzichten door hun komst: de stagiair! Deze periode hebben we er niet één, maar twee aan ons team toegevoegd. Ze maken dan ook graag even van de gelegenheid gebruik om zichzelf voor te stellen.

Thijs Groot Zwaaftink
“Zolang ik me kan herinneren vind ik computers interessant. Eerder probeerde ik projecten van github op de Raspberry Pi uit, maar dat begon al snel te vervelen. Nu ontwikkel ik liever. Op dit moment volg ik de opleiding ICT-beheerder. Na deze opleiding wil ik mij graag verder ontwikkelen door op het HBO Software engineering te gaan studeren. 4EF is voor mij de perfecte plek om mijn ervaring en kennis uit te breiden.” Als Thijs niet bezig is om zijn ‘developskills’ aan te scherpen, maakt hij graag tijd vrij voor zijn vriendin Anne of voor een potje gamen met vrienden.

Rik Hoogeboom
“Op dit moment volg ik de opleiding applicatie ontwikkelaar op Aventus. Voor mijn  tweede en tevens laatste stageperiode, kan ik terecht bij 4EF. Ik verwacht hier een goeie uitdaging te krijgen en verwacht hier veel te leren. Ik vindt het vooral tof om met C# en het principe van model, view, controller te werken. Als ik mijn opleiding heb afgerond wil ik verder. HBO-ICT internationaal gaan op Saxion lijkt me een mooie aanvulling.”  Als Rik tijd over heeft vindt hij het leuk om kleine games te ontwikkelen. Daarnaast maakt hij soms websites voor klanten.

 

Sluit Menu